Calciumsulfaatgebonden (Anhydriet) dekvloeren

Per 1 januari 2013 zijn de activiteiten van Van Keulen Afbouw overgenomen door Dick Boelsz Afbouw uit Volendam. We zetten ons specialisme door onder een nieuwe naam; Boelsz – Van Keulen Afbouw.

 

Van Keulen speelde een vooraanstaande rol in de wereld van de dekvloeren. En was met meer dan 700.000 m2 vloer per jaar zelfs één van de grootste in Nederland. Als partner van de grootste bouwers van Nederland genieten we een hoop vertrouwen vanwege onze jarenlange ervaring en deskundig advies. Onder de nieuwe naam zullen wij dat vertrouwen niet schaden.

 

Ook lokale opdrachtgevers profiteren van onze kennis op het gebied van planning en productkwaliteit. Van Keulen Afbouw b.v. is sedert jaren KOMO gecertificeerd. Boelsz-Van Keulen Afbouw b.v. is vanaf 01-01-2013, als eerste Volendamse afbouwbedrijf, gereed voor de toekomst.

 

Onze dekvloeren, waaronder vele geïsoleerde systemen, akoestisch en thermisch, al of niet met verwarming cq.koeling, worden door heel Nederland aangebracht. Door een grote groep eigen medewerkers veelal door onszelf opgeleid. Zo werden wij in 2009 nog genomineerd als Beste Leerbedrijf in de Afbouwsector, waarmee we een mooie fundament leggen voor onze toekomst en natuurlijk uw vloeren.

 

Onze jarenlange ervaring en actuele knowhow zorgen voor gedegen advies, haalbare planningen en een continue kwaliteit. Het resultaat? Strakke vloeren, functioneel verantwoord. Zo zijn onze vloeren het fundament onder uw bouwproject en bovenal, een langdurige samenwerking. Boelsz - Van Keulen Afbouw, de ideale partner voor elke aannemer.

 

  • specialist in dekvloeren
  • meer dan 700.000 m2 vloer per jaar
  • één van de grootste in Nederland
  • partner van de grootste bouwers van Nederland
  • jarenlange ervaring
  • deskundig advies
  • reële planningen
  • vloeren door heel Nederland aangebracht
  • medewerkers veelal door onszelf opgeleid

 

Dekvloeren van Boelsz - Van Keulen Afbouw; het fundament onder uw project.


Informeer naar mogelijkheden >>>
 

Dick Boelsz Afbouwbedrijf

Winnaar Gouden Brander Spaan 2014

 

 

 

    

Direct een offerte
aanvragen voor uw Zandcement- of Calciumsulfaatdekvloer?

>> offerte aanvragen
 

Papaverstraat 24
1131 HK Volendam
Tel: 0299 320475
Fax: 0299-324713

>> naar contact